יום חמישי, 10 בנובמבר 2011

עוגיות מרציפן

עוגיות מרציפן הן עוגיות עדינות בטעם נפלא של מרציפן איכותי (וחשוב להשתמש במתכון הזה במרציפן איכותי) העוגיות האלו נעשו למשפחתי היקרה, שמרציפן הוא הממתק האהוב והמפנק אצלנו.





חומרים

500 גר' קמח (2/3 3 כוסות)
300 גר' מרציפן איכותי
200 גר' חמאה רכה
2 ביצים גודל M
100 גר' אבקת סוכר

אופן הכנה
  1. לשים בקערת המערבל חמאה,אבקת סוכר ומרציפן (את המרציפן יש לגרר על מגרדת לגדול בינוני)
    להקציף לקבלת קרם אורירי.(אני משתמש להקצפה במיקסר בגיטרה)
  2. להוסיף את הביצים בהדרגה, ולאחר מכן את הקמח ולערבל רק עד שמתקבל בצק אחיד.
    לעטוף את הבצק בנילון נצמד ולהעביר למקרר לשעתים לפחות.
  3. לקרוץ מהבצק עיגולים קטנים וליצור מהם צורת פרסה.
  4. אפיה בטמפ' 170 מעלות כ- 15 דק'. העוגיות צריכות להיות בהירות.
    ניתן לפזר מעל אבקת סוכר. לאחסן בכלי אטום.







2 comments:

  1. איפוא ניתן למצוא מרציפן איכותי ואמיתי, לא כמו זה שמוצאים בסופרמרקט.

    תודה
    זמירה

    השבמחק
    תשובות
    1. היי זמירה,מרציפן איכותי אפשר למצוא בחנויות תבלינים או בחנויות המתמחות במוצרים לאפיה כמו ספייסס או לגעת באוכן וכד'.

      מחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...