יום ראשון, 5 במאי 2013

גביניות תפוז מבצק פריך

גביניות תפוז מבצק פריך
הגביניות הקלאסיות מבצק שמרים
התחשק לי לנסות אותן קצת אחרת
 הכנתי בצק פריך עם מיץ תפוזים טרי
בשילוב עם חלמונים יצא בצק בצבע משגע
כדי להשלים את הטעם התפוזי גם למלית הגבינה הוספתי מעט מיץ תפוזים וקליפת תפוז יצא נפלא



למתכון לחצו על המילים


הבלוג עבר לכתובת חדשה. מוזמנים לבקר

תודה רויטל







10 תגובות:

  1. העוגיות טעימות ברמות על !

    השבמחק
  2. רויטל שבוע טוב!
    נראה נהדר ובטוח שגם טעים...
    את יכולה להוסיף, כמו בכל המתכונים שלך, גם כמות בכוסות?
    זה יקל מאוד במקום כל פעם לשקול וכזה (עצלנות).
    תודה והמשך יום מקסים!

    השבמחק
  3. נראה ממש מעולה!! אני מטורפת על גביניות..מטורפת..
    בטוח שאני אנסה את המתכון שלך ממש בקרוב

    השבמחק
  4. יופי של רעיון - אהבתייייייייי
    אם לא הייתי מכינה בעבר בצק פריך עם מיץ תפוזים, לא הייתי מאמינה כמה זה טעים (בדר"כ אני לא אוהבת מיץ תפוזים בבצקים)
    אז אני מצטרפת להמלצה.
    אשמח לנסות להכין עם המילוי שלך (רק במקום גרידת תפוז שאני לא אוהבת, אשתמש בגרידת לימון)

    השבמחק
  5. רויטל, איזה רעיון מדליק! זה כמו אוזני המן עם גבינה :)

    השבמחק
  6. רויטל, האם אפשר להכין את הבצק 24 שעות לפני שממלאים אותו?

    השבמחק
    תשובות
    1. היי אביגיל,אני חושבת שאין בעיה להכין את הבצק יום מראש. מדובר בבצק ממשפחת הבצקים הפריכים.
      בהצלחה

      מחק
    2. היי רויטל
      אהבתי את המתכון שלך ,שאלה לי האם אפשר להמיר את מיץ התפוזים בחלב ?
      תודה רחל

      מחק
    3. שלום רחל
      לא ניסיתי להכין את הבצק עם חלב
      באופן עקרוני לא צריכ הלהיות בעיה עם החלפת המיץ בחלב כמו שאנחנו עושים הרבה פעמים בבצקים
      בהצלחה וחג שמח
      רויטל

      מחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...