יום רביעי, 19 ביוני 2013

עוגת שכבות קרם פטל וגבינה


עוגת שכבות קרם פטל,גבוהה וחגיגית. 
העוגה מאוד גבוהה. אם אתם לא רוצים עוגה כל כך גבוהה אפשר לחלק את הרולדה לשלושה מלבנים במקום לארבעה.
לצערי הרב..לא הספקתי לצלם את העוגה בחתך רוחבי עקב החיסול הנקודתי והמהיר.



למתכון לחצו על המילים


הבלוג עבר לכתובת חדשה. מוזמנים לבקר

תודה רויטל












17 תגובות:

  1. העוגה פשוט מהממת!!
    אני מאדדדדדדדדדדדד אוהבת פטל (למרות שלא אפיתי איתו עדיין), זה מאכל ילדות ועשית לי ממש חשק
    היא בהחלט עוגה מרשימה, ואני אוהבת עוגות גבוהות :)

    השבמחק
  2. נראה טעים ויפיפיה... ממש מפתה להכין לשבת...

    השבמחק
  3. עוגה יפיפייה..הצבעים משגעים..כ"כ עושה חשק לביס

    השבמחק
  4. העוגה מרהיבה ביופייה ואני בטוחה שגם טעימה,ננסה אותה בהקדם!
    תודה על המתכון.

    השבמחק
  5. חגיגה רויטל, פשוט חגיגה !
    עוגה מקסימה יצאה לך,
    אהבתי
    רותי

    השבמחק
  6. העוגה כ"כ יפה שלא עמדתי בפיתוי והכנתי היום.
    זו בהחלט העוגה המושלמת... גם קלה להכנה, גם יפייפיה וגם טעימה ברמות!!!
    תודה על המתכון.

    השבמחק
  7. מאיפה משיגים פטל? אפשר קפוא?

    השבמחק
    תשובות
    1. היי ליז
      אם תשימי לב כתבתי במתכון ליד הפטל קפוא או טרי
      בעוגה כאן השתמשתי בפטל קפוא
      בארץ עונת הפטל קצרה מאוד ,היא בדיוק עכשיו :) ניתן להשיג אצל ירקנים מובחרים ואין בעיה כמו שכתבתי להשתמש בפטל קפוא שניתן לרכוש בכל סופר במח' הקפואים
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  8. עשיתי את העוגה בכמות כפולה. אחת הכנתי בדיוק כמוך כשכבות השניה כרולדה
    יצאה מוצלחת ביותר , עשירה , יפיפיה ומרשימה. הטורט רך ונימוח פשוט אליפות! אגב יש קופסאות של פטל קפוא ברשת מגה (במחיר של 9.9 ש"ח)

    השבמחק
  9. עוגה יפייפיה, צבעים כל כך מרעננים. יש צילום של פרוסה? האם צריך להחזיק אותה קפואה למחצה על מנת לפרוס אותה יפה? או שבעזרת סכין משוננת הפרוסה תיראה יפה?

    תודה,

    מגי

    השבמחק
  10. ואו איזה יופי של דבר!!!!! מדהים! חייבת להכין כזה!

    השבמחק
  11. האם אפשר להשתמש בגבינה קלה יותר? או של טוב טעם- טרה?

    השבמחק
  12. העוגה יפהיפיה !!! עם כל הטעמים שאני אוהבת חגיגה אמיתית :) סיגל ברמר

    השבמחק
  13. כמו תמיד שלמות ...רויטל אין עליך מתכונים נפלאים ומנצחים 💋😍😘😗

    השבמחק
  14. העוגה נראית מושלמת האם ניתן לאפות את כל המסה בתבנית קפיצית ולפרוס באמצע? אם כן לאיזה תבנית היא תתאים? אין לי בעיה להכפיל כמויות כדי לאפות בתבנית 24.

    השבמחק
  15. תודה רבה על מתכון מושלם♥️
    ברצוני להכין את קרם הפטל, האם לפני שטוחנים במעבד מזון את הפטל הקפוא עם אבקת הסוכר צריך להמיס את הפטל באיזו שהיא דרך?

    השבמחק
    תשובות
    1. שלום לך :)
      אם הפטל קפוא כדאי להפשיר אותו במיקרוגל אבל שלא יהיה חם רק שיפשיר למרקם כמו פטל טרי
      בהצלחה ורב תודות
      רויטל

      מחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...