יום רביעי, 3 ביולי 2013

בצליות - עוגיות בצל מלוחות


עוגיות מלוחות ,נהדרות ליד מטבלים כמו אבוקדו,סלסלה וגבינות.
מה שנותן לעוגיות את הטעם הנהדר אלו הם שבבי בצל שקונים ,
בניגוד לבצל שמטגנים בבית שבבי הבצל מיובשים ומטוגנים ולכן השימוש בהם בבצק מצוין.


למתכון לחצו על המילה
הבלוג עבר לכתובת חדשה
מוזמנים לבקר
תודה רויטל



34 תגובות:

  1. מקסים מקסים, יקירתי !
    יופי של עוגיות
    כל כך מזמין ונפלא,
    נראה פשוט מ ה מ ם !
    אהבתי - שמת לב נכון? חח..
    חיבוק ממני,
    רותי

    השבמחק
    תשובות
    1. רותי מקסימונת :)
      תודה רבה לך יקירה
      חיבוק חזרה וסוף שבוע נהדר לך ולמשפחתך
      רויטל

      מחק
  2. עוגיות בצל הן נהדרות נקודה. לא צריך שום מטבל ליד :)
    אני מתה על עוגיות מתוקות, אבל אין לזה קשר עם אהבה לעוגיות מלוחות. דווקא עוגיות מלוחות בד"כ מתחסלות יותר מהר
    הן יצאו לך מאדדדדד יפות, וגם את התמונות אני אוהבת!
    סיכויים מאדדדדדד טובים שאני אכין בקרוב, מביוחד שיש לי את שבבי הבצל בבית

    השבמחק
    תשובות
    1. וויני המון תודה:)
      את צודקת אפשר גם לנשנש את העוגיות בכייף וללא שום מטבל ליד

      מחק
  3. פשוט נפלא!! בדיוק מסוג המאפים המלוחים שאני אוהבת :-) ינוסה בקרוב

    השבמחק
  4. נראה כל כך עדין וטעים פשוט נפלא יקירתי.
    עלי מאוד חביבות עוגיות מלוחות.
    אהבתי
    חיבוק רויטל

    השבמחק
  5. נראה נפלא וטעים, כמה זמן אפשר לשמור אותם בצנצנת זכוכית אטומה על השייש (אני אוהבת למלא את הצנצנות בעוגיות והילדים מנשנשים)
    תודה רבה

    השבמחק
    תשובות
    1. היי,תודה רבה
      אפשר לשמור את העוגיות כשבועיים בצנצנת אטומה.
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  6. נראות מעולה ממש!

    נטלי

    השבמחק
  7. נראה פיצוץ.
    אקנה שבבי בצל ואכין גם אני.
    את גדולה!
    שבת שלום,
    דן

    השבמחק
  8. הכנתי אותן היום. נפלאות ! תודה לך :)
    מרין

    השבמחק
  9. Howdy I am so glad I found your site, I really found you by error, while I was browsing on Bing for something else, Anyways I am here now and would just like to
    say many thanks for a fantastic post and a all
    round thrilling blog (I also love the theme/design),
    I don’t have time to read through it all at the moment but I have book-marked it and also added in
    your RSS feeds, so when I have time I will
    be back to read more, Please do keep up the excellent b.


    Also visit my page - download soundcloud

    השבמחק
  10. מגניב ... ניראה ממש טעים ויפה :)

    השבמחק
  11. נראה נהדר , מלוח זה הכי ...
    תודה רבה
    חיה

    השבמחק
  12. נראה נפלא! אכין בלי נדר בקרוב! תודה!

    השבמחק
  13. אין, אין, אין על מאפים מלוחים - הבצליות נראות נפלא, פשוט נפלא.

    שבוע טוב,

    מגי

    השבמחק
  14. היי רויטל
    אני רואה בהרבה מתכונים שימוש בקורנפלור בעוגיות, מה המטרה שלו?

    השבמחק
    תשובות
    1. היי דינה
      הקורנפלור מעדן את הבצק מעניק פריכות ונימוחות לעוגייה
      רויטל

      מחק
  15. כמה עוגיות בערך יוצאות?

    השבמחק
  16. שלום רויטל,
    ראשית, תודה על בלוג כה ידידותי ומתכונים נפלאים. הכנתי כבר כמה שיצאו מצוינים!
    שאלה קטנה- האם ניתן לקצר את זמן הקירור על ידי שימוש במקפיא ואם כן, כמה זמן?
    תודה רבה,
    ליאת.

    השבמחק
  17. תשובות
    1. שלום וברכה
      אפשר להמיר מחצית מכמות הקמח במתכון לקמח מלא
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  18. היי
    יש תחליף לשמנת חמוצה?

    השבמחק
    תשובות
    1. הי רעות
      אפשר לנסות יוגורט או אשל
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  19. היו לי אורחים. הזמנתי לקפה. הכנתי את המתכון - היה פצצה! כולם התלהבו. הגשתי עם מטבל אבוקדן. רויטל את מלכה!!

    השבמחק
  20. היי.
    האם טפשר להקפיא חלק מהבצק ולאפות בהזדמנות אחרת?
    תודה נעה

    השבמחק
    תשובות
    1. הי נעה
      אפשר להקפיא את הבצק. אין בעיה. עטוף היטב
      בהצלחה
      רויטל

      מחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...