יום ראשון, 23 באוגוסט 2015

קרם גבינה ומנגו בכוסות



קרם גבינה מעודן עם מחית מנגו 
קינוח קייצי מהיר וקל להכנה




חומרים (10 - 8 כוסות)

בסיס עוגיות
125 גרם עוגיות לוטוס או כל ביסקוויט אחר
25 גרם חמאה מומסת

קרם גבינה
200 גרם גבינת שמנת 16% (השתמשתי בנפוליאון)
500 גרם גבינה לבנה 5% (השתמשתי בגבינת דלת נתרן של תנובה)
50 גרם אבקת סוכר
40 גרם אינסטנט פודינג וניל (1/2 אריזה)
250 מ"ל שמנת מתוקה 32%

מחית מנגו
2 יחידות מנגו (השתמשתי במנגו מאיה)
1/3 כוס סירופ סוכר (מרתיחים יחד 1/4 כוס סוכר עם 1/4 כוס מים ומקררים היטב)

אופן הכנה
בסיס
טוחנים עוגיות לוטוס ומערבבים עם חמאה מומסת ,מחלקים באופן שווה בין הכוסות

קרם גבינה
בקערה גדולה מערבבים יחד גבינת שמנת,גבינה לבנה,אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לתערובת אחידה
מקציפים שמנת מתוקה לשמנת יציבה ומקפלים אותה לתערובת הגבינה
מעבירים לשק זילוף ללא צנתר ומזלפים לכוסות שיתמלאו עד 2/3 הגובה כדי להשאיר מקום למחית מנגו
מעבירים למקרר,כדאי לכסות בניילון נצמד או לשים בקופסה עם מכסה

מחית מנגו
במעבד מזון לרסק מנגו מקולף וחתוך (ללא הגרעין כמובן) יחד עם 1/3 כוס סירופ סוכר קר לקבלת מחית חלקה
לחלק את המחית בין הכוסות באופן שווה ולהחזיר למקרר מכוסה עד להגשה






2 comments:

  1. נראה טעים ומזמין. האם אפשר עם פרי אחר? ובמידה וכן, האם הוראות ההכנה זהות?
    תודה

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה רבה
      אפשר לשים מעל גאנאש שוקולד,אפשר ממרח לוטוב אפשר פירות טריים חתוכים לקוביות עם ג'לי
      הבסיס הוא קרם גבינה ואופן ההכנה יהיה זהה בכל המקרים
      רק התוספת למעלה תשתנה לפי טעמכם האישי
      בברכה
      רויטל

      מחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...