יום חמישי, 3 בספטמבר 2015

בלונדיז דבש וגבינה


בלונדיז האחים הבלונדינים של הבראוניז
ריבועים זהובים עם דבש ,מתובלים בקינמון וציפורן  ובאמצע שכבת של גבינת שמנת מתוקה מדבש



למתכון לחצו על המילים


הבלוג עבר לכתובת חדשה. מוזמנים לבקר

תודה רויטל






7 תגובות:

  1. רויטל נראה משהו מיוחד מה את חושבת לגבי גבינה אם אשים גבינה 9 אחוז שומן יצא טוב פיתית אותי רוצה להכין :)
    תודה רבה
    שנה טובה ומבורכת

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה רבה:)
      אני חושבת שגבינה לבנה רגילה תיספג בתוך הבצק של הבלונדיז
      עדיף גבינת שמנת בגלל המרקם שלה,גם אם יש בה רק 5%

      תודה יקירה
      שנה טובה ומתוקה
      רויטל

      מחק
    2. תודה רבה רבה
      שבת שלום

      מחק
  2. וואווווווווווו
    הן ניראים מעולהההההההההההה
    שילוב הטעמים מאד מאד מתאים לי!!

    רויטל - תרשי לי להעיר לך שההתקדמות בצילומים שלך פשוט מדהימה!!
    יופי של צילומים יש פה.

    השבמחק
  3. תקשיבי, זה יצא מושלם!!!! השתמשתי בסילאן במקום בדבש ובתערובת הגבינה הפחתתי מעט מהכמות הכתובה, וזה יצא כל כך מיוחד ומעולה! תודה על המתכון

    השבמחק
  4. יש תחליף לקמח תפוחי אדמה?

    השבמחק
    תשובות
    1. שלום ירדן
      אפשר להשתמש בקורנפלור או קמח רגיל במקום קמח תפוחי אדמה
      בהצלחה
      רויטל

      מחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...