יום שני, 14 במרץ 2016

פאי עוגיות שוקולד צ'יפס וממתקים


יום הפאי זו סיבה נהדרת להכין מתכון חדש 
את המתכון לפאי עוגיות שוקולד צ'יפס וממתקים ראיתי בכמה גרסאות שונות 
אחת מהן בבלוג  הזה
בסיס הפאי עשוי מבצק פריך אותו אופים אפייה עיוורת (חובה! אחרת המלית תשרף והתחתית תשאר לבנה ולא אפוייה מספיק)  על הקלתית יש מלית המורכבת מבצק רך של עוגיות שוקולד צ'יפס (המתכון לא מתאים לאפיית עוגיות ללא תחתית הבצק ) סוכריות m&m ומעל ממתקים לפי טעמכם
אני השתמשתי בפררו רושר וסוכריות m&m במלית שוקולד מריר ובמלית בוטנים
כאן יש מקום ליצירתיות בבחירת הממתקים וארגונם על הפאי
הפאי מתוק (נו טוב..הוא מלא ממתקים) לכן מומלץ לחתוך פרוסות דקות 
יום פאי שמח וטעים :)



למתכון לחצו על המילים


הבלוג עבר לכתובת חדשה,בואו לבקר

תודה רויטל






13 תגובות:

  1. מקסיםםםםםםםםםםםםם
    דומה לעוגיות הגדולות שאופים במחבת
    מלא ממתקים וצבעוני מאד - כייףףףףףףףףף לאכול וכייף להסתכל

    השבמחק
  2. אהבתי כ-30 דקות עד חצי שעה �� נראה מדהים!

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה
      הכוונה היתה עשרים עד שלושים דקות. תוקן
      רויטל

      מחק
  3. היי, יש לי בסיס קנוי לפאי. אפשר להשתמש בו במתכון הזה? ואם כן, האם עדיין יש צורך לאפות אותו לפני, או שאפשר ישר לעבור לשלב המלית?

    השבמחק
    תשובות
    1. הי ריקי
      אפשר להשתמש בבסיס קנוי
      לגבי האפייה אם הוא אפוי אז אין צורך ואם הוא לא אפוי אז בהחלט יש לאפות אותו אחרת התחתית לא תהייה אפוייה לגמרי וזה לא מומלץ!
      תבדקי מה כתוב על הפאי האם עבר אפייה או לא ובהתאם תשתמשי בו
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  4. תודה על התגובה המהירה! אבדוק את התחתית. שוקלת להכין לכבוד שבת :)

    השבמחק
  5. הכנתי היום. אפיתי קצת את התחתית לפני כן אבל היא לא מספיק התאחדה. אז אחרי שהכנתי את הפאי היא לא באמת מחזיקה את המלית. אבל זה כ"כ טעים גם ככה- שזה ממש לא משנה אם יש תחתית או לא..חח
    שבת שלום :)

    השבמחק
    תשובות
    1. הי ריקי
      השתמשת בתחתית פאי מוכנה שקנית או הכנת בעצמך את הבצק הפריך?
      תודה על התגובה וסוף שבוע מקסים
      רויטל

      מחק
  6. השתמשתי בתחתית מוכנה, הכנתי במסגרת חיסול חמץ..חח היה כתוב עליה שהיא מוכנה לשימוש אבל אפשר לאפות ב190 מעלות 6-9 דקות. אז כיסיתי בנייר כסף ושמתי משהו כבד מעל ואפיתי 7 וחצי דקות. היא עדיין הייתה מאוד מתפוררת.

    השבמחק
  7. אוכל להשתמש בבצק פריך של מעדנות במקום להכין בעצמי?

    השבמחק
  8. תודה רבה! היום אכין:)

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...