יום שלישי, 31 במאי 2016

עוגת גבינה וריבת חלב אישית


עוגות גבינה וריבת חלב אישיות
אני אוהבת עוגות קטנות,ככה המנה מוגדרת ,אין מה ליישר :)
בתוך העוגה הקטנה שמתי כדור ריבת חלב (בלי קוקוס לכל המודאגים) שהביס יהיה מעניין


חומרים (12 עוגות אישיות שנאפות בתוך תבנית שקעים)
בסיס
83 גרם פתי בר קרמל של אסם (11 יחידות פתי בר)
30 גרם חמאה מומסת
1 כף ריבת חלב

מלית גבינה
250 גרם גבינה לבנה 5%
220 גרם גבינת שמנת ( 5% או 16%)
100 גרם שמנת חמוצה (9% או 15%)
2 ביצים גודל M
3 כפות קורנפלור
70 גרם סוכר

כדורי ריבת חלב
50 גרם פתי בר קרמל של אסם (7 יחידות פתי בר)
2 כפות גדושות ריבת חלב
1 כף חלב
1 כפית חמאה מומסת

2 כפות ריבת חלב לזילוף על העוגות לפני ההגשה
אופן הכנה
לחמם תנור ל- 170 מעלות
כדורי ריבת חלב
לטחון פתי בר,להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב. להעביר למקרר עד שנסיים להכין את הבסיס ומלית הגבינה

בסיס
לרפד את תבנית השקעים בעטרות נייר  (מנג'טים)
לטחון את הפתיר בר להוסיף חמאה מומסת וריבת חלב ,לערבב היטב ולחלק בין 12 השקעים
להדק היטב את הפירורים בעזרת תחתית של כוס
(עטפתי את תחתית הכוס בנילון כדי שהפירורים לא ידבקו לכוס)

מלית גבינה
בקערה בינונית לערבב יחד גבינת לבנה,גבינת שמנת ושמנת חמוצה בעזרת מטרפה.
להוסיף סוכר ,קורנפלור וביצים ולערבב לקבלת תערובת חלקה 
לחלק את התערובת באופן שווה בין השקעים להניח בכל עוגה כדור ריבת חלב ולהכניס לתנור שחממנו מראש ל- 170 מעלות למשך עשרים וחמש דקות (העוגות צריכות להישאר בהירות ולא להזהיב)
לצנן היטב ,להסיר את עטרות הנייר ולהעביר למקרר. העוגות במיטבן יום למחרת
לפני ההגשה לזלף מעל ריבת חלב






4 תגובות:

  1. מ ה מ ם !!!
    עוגות גבינה עם ריבת חלב זה תמיד טעים (יש לי משהו כזה בבלוג), אבל לקחת את זה עוד צעד קדימה
    השילוב עם הכדור בפנים מקסים! (חחחח תודה על ההערה שזה בלי קוקוס)
    והצילומים יפהפיים!!

    השבמחק
  2. אפשר להחליף את החמאה בשמן קוקוס?

    השבמחק
    תשובות
    1. הי מיכל
      לא ניסיתי להחליף את החמאה בשמן קוקוס
      אני חושבת שלא צריכה להיות בעיה וזה בסדר גמור
      בהצלחה
      רויטל

      מחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...