יום שבת, 28 במאי 2016

מוס שוקולד קפה אישי


מוס שוקולד משוקולד לבן עם קפה 
חשוב להשתמש בקפה שאוהבים כדי לקבל מוס לטעמכם
יצרתי שכבות פירורי שוקולד עם פתי בר שוקולד מריר של אסם
ומעל מזגתי גאנאש שוקולד מריר שהשתלב נהדר עם הטעמים
אפשר ללפזר מעל הגאנאש קישוטים או לזלף קצפת
הפעם בחרתי להשאיר את המוס במראה חלק ונקי מקישוטים


למתכון לחצו על התמונה


הבלוג עבר לכתובת חדשה. מוזמנים לבקר

תודה רויטל





17 תגובות:

  1. פשוט מקסים!!
    והתמונות בהן רואים את השכבות בפנים - וואווווווווווווו
    קינוח נהדר ובקלי קלות

    השבמחק
  2. זה כל כך יפה ורואים את המרקם המעולה

    השבמחק
  3. מדמיינת את הטעם בכל ביס מושלםםם

    השבמחק
  4. וואווו נראה קינוח חלומי כבר פחדתי שזה עם ביצים וזה לא חחח אז רשמתי כדי להכין
    תודה רויטל מעדןןן

    השבמחק
  5. נהדרת את, איזה טעם וצילומים.

    השבמחק
  6. האם יש עוגת גבינה ללא סוכר

    השבמחק
  7. אני הולכת להכין את זה. אפשר גם ביסקוויטים בצבע חום בטעם שוקולד? תודה למי שייענה לי

    השבמחק
    תשובות
    1. שלום וברכה
      הביסקווטים שאת רואה בתמונה כאן במתכון הם ביסקוויטים שוקולד מריר של פתי בר אסם כמובן שאת יכולה להשתמש בכל סוג אחר של ביסקוויט שוקולד לטעמך
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  8. איך הופכים את המתכון לפרווה

    השבמחק
    תשובות
    1. משתמשים בחלב סויה ושוקולד לבן שהוא פרווה -צמקאו ובשמנת צמחית להקצפה
      במקום חמאה מחמאה ושוקולד למריחה פרווה
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  9. אלופה מתכונים מושלמים, ברורים תודה

    השבמחק
  10. האם אפשר להכין כעוגה קטנה ?

    השבמחק
    תשובות
    1. שלום לך
      לא.
      אם מכינים כעוגה יש להוסיף מייצבים כמו ג'לטין או עוד אינסטנט פודינג
      אחרת לא יהיה מה שיחזיק את המוס
      מכיוון שכאשר מכינים בכלי הגשה אישיים הכלי מחזיק את המוס
      בהצלחה ושבת נפלאה
      רויטל

      מחק
  11. האם אפשר להכין ולהקפיא?

    השבמחק
    תשובות
    1. שלום וברכה
      אפשר להקפיא עד חודש
      כמובן בכלי אטום למניעת היווצרות קרח וספיגת טעמים
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  12. נראה פשוט נפלא וזה פשוט להפליא.

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...