יום רביעי, 3 במאי 2017

רוגלך שוקולד טבעוני



רוגלך טבעוני כי יש טבעונים במשפחה ואני משתדלת להכין להם מידי פעם מאפים אהובים
בחרתי להשתמש בבצק במשקה אורז במקום חלב פרה 
במקום להבריש בביצה את הרוגלך לפני האפייה הברשתי אותם במשקה אורז 
לאחר האפייה כדי שהרוגלך ישמרו על לחות ולא יתייבשו מרחתי עליהם סירופ סוכר שהכנתי ממשקה אורז אותו הרתחתי עם סוכר והוא העניק מראה מבריק ולחות לרוגלך







למתכון לחצו על המילה
הבלוג עבר כתובת לאתר חדש
מוזמנים לבקר

תודה.רויטל







24 תגובות:

  1. נהדר. תודה רבה! כמה חיפשתי רוגלך ללא מרגרינה. אני עוקבת אחרייך כבר זמן מה ואת פשוט נהדרת.
    האם ניתן להחליף את משקה האורז במשהו אחר אם אני לא מוגבלת מבחינה טבעונית? תודה מראש

    השבמחק
    תשובות
    1. רב תודות!
      אם אינך טבעונית אפשר לשים חלב פרה או כל חלב אחר
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
    2. למה תורם החלב? טעם?
      עם מים התוצאה לא תהיה טובה?

      מחק
    3. שלום אנג'לה
      משקה האורז עשיר יותר ממים
      והוא תורם מאוד לטעם,למרקם ולבצע של הרוגלך
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
    4. תודה על המענה המהיר :)
      אין לי חלב אורז, אנסה עם חלב סויה

      מחק
  2. היי! 14 כפות סוכר?זו לא טעות? והאם זה יעבוד טוב גם עם קמח כוסמין לדעתך?
    תודה!

    השבמחק
    תשובות
    1. הי
      תודה על ההערה אכן זו טעות הכוונה היא ל- 4 כפות סוכר!
      אין סיבה שלא יעבוד עם קמח כוסמין רק לשים לב בזמן לישת הבצק אולי יהיה צורך בעוז כחצי כוס נוזלים
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  3. תודה לך על המתכון נראה מעולה לפחות אנסה בבית רק ללא חלב אורז

    השבמחק
  4. נשמע מצויין, ניתן לוותר על הטחינה במתכון? או לשים משהו אחר, הילד אלרגי ..

    השבמחק
    תשובות
    1. שלום וברכה
      לא מוותרים על הטחינה
      פשוט מחליפים אותה בשמן קנולה או שמן זית עדין או שמן קוקוס באותה הכמות
      בריאות לילד ובהצלחה
      רויטל

      מחק
    2. היי רויטל.
      בבקשה תסבירי שוב, לא הבנתי את עיניין קיפולי הבצק.
      1/3 ועוד 1/3 - לה הבנתי עד הסוף, איך זה נעשה...
      תודה על תשובה מהירה.
      ליה

      מחק
    3. הי ליה
      את מרדדת את הבצק למלבן גדול
      מורחת רק על 2/3 מרוחב המלבן את המלית ואז מקפלת את השליש הריק מעל שליש מלא ומעליו את השליש הנותר שעליו מרחת את המלית
      מציעה לך לחפש בגוגל סרטונים על קיפול שלוש לרוגלך כדי להבין
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  5. אוקיי רויטל.
    נראה לי כבר יותר ברור :-)
    תודה רבה
    ליה

    השבמחק
  6. הכנתי אתמול, יצא טעים! תודה רבה!

    השבמחק
  7. אפשר לשים במקום המלית שוקולד נוטלה

    השבמחק
    תשובות
    1. שלום לך
      ודאי שאפשר לשים ממרח שוקולד מאיזה סוג שמתאים לך
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  8. אפשר לשים במקום המלית שוקולד נוטלה

    השבמחק
  9. אפשר להחליף את הטחינה בשקדיה?

    השבמחק
    תשובות
    1. שלום לך
      לא ניסיתי לשים ממרח שקדיה בבצק
      נראה לי שזה פחות מתאים (מבחינת מרקם ומתיקות) אבל שווה לנסות :)
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  10. היי, המלית לא יצאה לי ממרח כמו בתמונה.. הוספתי עוד כף וזה עדיין לא היה כממרח. יותר פירורים. מה עוד אפשר לעשות עם זה?

    השבמחק
    תשובות
    1. שלום לך
      קודם כל האם דייקת בכמות החומרים והשתמשת בדיוק באותם חומרי גלם
      אם כן זה צריך להיות ממרח ולא פירורים
      כדי לדלל אפשר להוסיף מעט שמן או מים רותחים
      בהצלחה
      רויטל

      מחק
  11. היי רויטל!!

    תודה רבה על המתכון!!
    רציתי לשאול מה מוסיף הטחינה בבצק? למה לא להשתמש ביותר שמן במקום?

    השבמחק
    תשובות
    1. שלום וברכה
      הטחינה מחליפה את הביצים במתכון.
      לטחינה יש תכונות קצת שונות משמן ולכן היא עדיפה במקרה הזה
      בהצלחה
      רויטל

      מחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...