יום שלישי, 23 במאי 2017

עוגיות פרמזן בקרם גבינה


לכבוד חג השבועות הכנתי מתכון בשיתוף עם הגבינות של ויליפוד
משתפת אתכם במתכון חגיגי לכבוד שבועות 
עוגיות פרמזן המוגשות עם קרם גבינה עשיר ועירית קצוצה מעל


חומרים (40 - 50 עוגיות)
עוגיות
280 גרם קמח (2 כוסות)
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
150 גרם חמאה רכה
1 חלמון
150 גרם גבינת פרמזן
3-4 כפות מים קרים
ציפוי
1 חלבון
שומשום/פרג/קצח
קרם גבינה
200 גרם גבינת שמנת 30% 
100 גרם בלוז
100 גרם שמנת חמוצה  (1/2 גביע)
צרור עירית טרייה
אופן הכנה
עוגיות
מערבבים במיקסר חמאה,גבינת פרמזן,מלח ופלפל שחור  לתערובת אחידה
מוסיפים חלמון וממשיכים לערבל. מנפים יחד קמח ואבקת אפייה מוסיפים לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת תערובת אחידה . מגלגלים ל- 2 גלילים עוטפים בנייר אפייה ומהדקים בקצוות כמו סוכרייה
מקפיאים למשך חצי שעה
מורחים כל גליל בחלבון ומצפים בשומשום 
פורסים לעיגולים בעובי של 1 ס"מ 
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15 דקות. מצננים היטב
קרם גבינה
מערבבים עם מטרפה גבינת שמנת ומחצית מכמות הבלוז מוסיפים שמנת חמוצה לקבלת מרקם אחיד ונוח לזילוף (מוסיפים עוד  בלוז לפי הטעם)

מעבירים  את התערובת לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים מלית על כל עוגייה. בעזרת מספריים גוזרים את העירית לעיגולים קטנטנים ומפזרים מעל 
הערה
גבינת שמנת יש להוציא מהמקרר חצי שעה לפני הכנת הקרם
את קרם הגבינה מזלפים לפני ההגשה.
את העוגיות ניתן להכין יום לפני ואפילו יומיים לפני:) את הקרם ניתן להכין גם יום לפני ולשמור בקופסה סגורה במקרר


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...