יום ראשון, 16 ביולי 2017

מטבל גבינה ושוקולד







אני מאוד אוהבת את השילוב של גבינה עם שוקולד
בשיתוף פעולה עם השף הלבן הכנתי את המתכון עם גבינת שמנת מיוגורט יווני
הגבינה השתלבה נהדר עם קרם שוקולד מריר
כיף לטבול בגבינת השוקולד פירות,עוגיות ואפילו מקלות מלוחים כמו בייגלה או אחרים
מנה קלילה מאוד מגוונת ונהדרת לימי הקיץ החמים


חומרים
125 מ"ל שמנת מתוקה 32%
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
225 גרם (גביע) גבינת שמנת 25% על בסיס יוגורט יווני
2 כפות אבקת סוכר

פירות טריים
עוגיות אוראו/עוגיות חמאה שאוהבים
בייגלה/מקלות מלוחים
קיסמים להגשה

אופן הכנה
בקערת זכוכית בינונית שמים שוקולד מריר קצוץ
מרתיחים שמנת מתוקה ומוזגים אותה על השוקולד הקצוץ, ממתינים שתי דקות ומערבבים עם מטרפה לקבלת קרם שוקולד אחיד וללא גושים
מעבירים את הגבינה לקערה בינונית,מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים 
מוסיפים 2 כפות מקרם השוקולד לגבינה ומערבבים
מוסיפים את שאר קרם השוקולד ומערבבים עם מטרפה לקבלת קרם גבינה שוקולד חלק
מעבירים את הקרם לצלוחית הגשה מניחים בצלחת גדולה ומסדרים סביב הצלחת פירות,עוגיות ובייגלה
אצלי הילדים מאוד אהבו את הבייגלה ועוגיות האוראו
אנחנו כלומר המבוגרים אהבנו לטבול פירות השילוב של חמצמצות הגבינה עם השוקולד המריר ופירות מאוד טעים








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...