יום חמישי, 16 בנובמבר 2017

עוגת בננה,קוקוס ושוקולד


עוגת בננה,קוקוס ושוקולד
שילוב טעמים מושלם
עוגה בחושה ,כזאת של קערה אחת,כף
בלי ללכלך את המיקסר
החלק הכי מורכב בהכנה כאן זה לרפד את התבנית בנייר אפייה :)

חומרים (לתבנית אנגלישקייק אחת מידת התבנית כאן בתמונה 25 ס"מ אורך על 11 ס"מ רוחב)

210 גרם קמח (1/2 1 כוסות)
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
70 גרם קוקוס (3/4 כוס)
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
2 בננות בשלות בגודל בינוני
1 גביע יוגורט קטן (150 גרם)
1 כפית תמצית וניל
120 מ"ל שמן (1/2 כוס)
2 ביצים גודל L
150 גרם שוקולד צ'יפס

* לפרווה יש להחליף את היוגורט בקרם קוקוס או  מעדן סויה וניל באותה הכמות

אופן הכנה
  1. לחמם תנור ל- 170 מעלות ולרפד תבנית בנייר אפייה
  2. לנפות קמח,אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה לתוך קערה גדולה
  3. להוסיף קוקוס וסוכר ולערבב עם כף. ליצור גומה
  4. לקלוף בננות ולמעוך אותן למחית חלקה להעביר לגומה שעשינו בקערה הגדולה
  5. להוסיף יוגורט,ביצים,שמן ותמצית וניל לערבב עם כף רק עד שהחומרים מתאחדים
    להוסיף 100 גרם שוקולד צ'יפס לערבב מעט ולהעביר לתבנית,לפזר מעל 50 גרם שוקולד צ'יפס
  6. להכניס לתנור ולאפות כ- 45 דקות לקבלת קיסם עם מעט פירורים לחים מסביב



3 תגובות:

  1. עשיתי,יצא מדהים וטעים. תודה על המתכון,״מת״ על עוגות בננה.

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...