יום שני, 11 בדצמבר 2017

סופגניות אשל מלוחות עם זיתים וגבינות


סופגניות אשל מהירות הכנה
בחרתי להכין אותן מלוחות כי לא כל הילדים ממש אוהבים לביבות אבל זיתים וגבינות דווקא כן ומאוד רציתי מתכון קל להכנה בלי התפחות והתעסקות אז קבלו אותן במתכון ממש קליל וכן נאלץ לטגן כי כך הן יוצאות הכי טעימות עם מרקם פריך מבחוץ ורך מבפנים




חומרים (כ- 30 סופגניות)
260 גרם קמח (3/4 1  כוסות)
1 שקיק אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
1 כפית סוכר
1/2 1 גביעי אשל
2 יח' ביצה גודל L
100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
100 גרם מוצרלה מגוררת
150 גרם זיתים חתוכים לפרוסות דקות (1/2 1 כוסות)
1 ליטר שמן לטיגון

אופן הכנה

  1. למזוג לתוך סיר בינוני לא רחב מידי את השמן  ,לחמם את השמן על אש בינונית עד שהשמן יתחמם נכין את תערובת הסופגניות
  2. לנפות קמח ואבקת אפיה לקערה גדולה להוסיף מלח,סוכר ולערבב לעשות גומה להוסיף לתוך הגומה ביצים טרופות,אשל,מוצרלה ,גבינה בולגרית וזיתים לערבב עם כף לקבלת תערובת אחידה
  3. לקחת כף מהתערובת שהכנו ולהעביר לשמן שחיממנו,אם השמן לא מספיק חם הסופגניות ידבקו לתחתית ואם השמן חם מידי הן מיד ישחימו מבחוץ אך מבפנים הן לא יהיו מוכנות לכן יש לשים לב לטגן בחום לא גבוה מידי ולא נמוך מידי
  4. להעביר את הסופגניות המוכנות לצלחת מרופדת בנייר סופג . מומלץ להגיש אותן חמות לאחר הטיגון





תגובה 1:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...