יום שלישי, 12 בדצמבר 2017

לביבות בננה קוקוס וקרם פרש



לביבות  מבננות ,קוקוס וקרם פרש 
בזכות הקרם פרש יוצאות לביבות מעודנות 
אם אתם לא מחובבי הקוקוס 
שימו קמח שקדים או שיבולת שועל אינסטנט במקום הקוקוס
מטגנים את הלביבות במעט חמאה ולא בשמן עמוק


חומרים (כ- 25 לביבות)
3 בננות בשלות מאוד
1 גביע קרם פרש
2 יח' ביצים גודל L
50 גרם סוכר (1/4 כוס)
1/4 כפית קינמון
140 גרם קמח (1 כוס)
50 גרם קוקוס (1/2 כוס)

25 גרם חמאה לטיגון

להגשה
דבש
אבקת סוכר
בננות טריות

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה למעוך בננות ,להוסיף ביצים ,סוכר ,קוקוס ,קינמון וקרם פרש לערבב עם מטרפה לקבלת תערובת אחידה
  2. לנפות קמח להוסיף לתערובת ולערבב לקבלת תערובת אחידה
  3. לחמם מחבת (רצוי מטפלון כזאת שלא יידבקו אליה הלביבות) כשהמחבת חמה להוסיף כפית חמאה למרוח ולצקת בעזרת כף לביבות לשמור על רווח בין הלביבות כדי שיהיה קל להפוך אותן
    רצוי לטגן את הלביבות על חום בינוני-נמוך כדי שהן יהיו עשוית היטב גם מבפנים. זמן טיגון בערך 2 דקות כל צד
  4. להגיש את הלביבות חמימות עם אבקת סוכר,דבש ופרוסות בננה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...