יום חמישי, 8 במרץ 2018

עוגיות שיבולת שועל פריכות


עוגיות שיבולת שועל פריכות  
אפשר גם לקרוא להן עוגיות בריאות
יש בהן קמח מלא,שיבולת שועל עבה
 ושיבולת שועל עדינה
טחינה וסילאן
כל פעם שאני רוצה לפנק את אמי האהובה 
אני מכינה לה עוגיות שיבולת שועל פריכות
או כפי שאמי קוראת להן העוגיות הדקות והפריכות האלו :)



למתכון לחצו על המילה

הבלוג עבר דירה לאתר חדש!

תודה רויטל

לפני האפייה העוגיות מסודרות בצפיפות בתבנית כי הן לא תופחות

אחרי האפייה העוגיות מתקררות בתבנית לא להעביר לקופסה לפני צינון מלא


6 תגובות:

  1. נראה מעולה רויטלי 😍😍😘

    השבמחק
  2. וואו רויטל.... סוג של ביסקוטי שיבולת שועל... שיחוק אדיר, אלופה :)

    השבמחק
  3. הי אפשר קמח ללא גלוטן במקום הרגיל?

    השבמחק
    תשובות
    1. שלום לך
      קודם כל עלייך להשתמש בשיבולת שועל נקייה מגלוטן ולגבי קמח ללא גלוטן יש סוגי קמחים ללא גלוטן שמתאימים לאפיית עוגיות ובהוראות שימוש כתוב אם זה ביחס של 1 ל- 1 בהמרה מקמח רגיל לקמח ללא גלוטן
      בהצלחה
      רויטל

      מחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...