יום ראשון, 6 במאי 2018

פוקצ'ה אנטיפסטי


אני אוהבת אנטיפסטי כי ירקות ואני חברים טובים
השילוב בין אנטיפסטי לפוקצ'ה עם שמן זית ותבלינים הוא שילוב נהדר
תגוונו עם הירקות לפי העונה,הצבעים והטעם
אפשר לפזר גבינות אם אתם רוצים פוקצ'ה יותר עשירה בטעמים
במתכון הזה השתמשתי בבצק פוקצ'ה מוכן של בונזו'ר 
בונזו'ר פינקו אותי ושלחו לי מוצרים  חדשים של מאפי שמרים מוכנים 
בניהם יש חלה מתוקה,רוגלך,קרנץ' שוקולד ופוקצ'ה
אצלי בבית הכי התלהבו מהרוגלך ומהפוקצ'ה
זה ידוע שאני מכינה בצקי שמרים ולא קונה מוכנים 
אבל אני מודעת לכך שלא לכולם יש את הזמן והיכולת 
להכין בצקי שמרים בעצמם ומחפשים פתרונות לכך 
בדיוק לאנשים כאלה נוצרו המאפים המוכנים לאפות ולאכול
המאמץ הכי גדול במתכון כאן הוא לחתוך את הירקות ולהכניס אותם לתנור:)


חומרים (ל- 2 פוקצ'ות)
אריזה של בצק לפוקצ'ה בונזו'ר
2 קישואים
1 בטטה קטנה
2 פלפלים
2 בצלים סגולים
4 - 6 כפות שמן זית
תערובת תבלינים איטלקית או אורגנו מיובש
2 תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה

 אופן הכנה


להוציא את הפוקצ'ה מהמקפיא להפשרה



לחמם תנור ל- 200 מעלות
לשטוף היטב את הירקות,לקלוף בטטה ולחתוך לקוביות,פרוסות 
לסדר בתבנית ולהבריש ב 2 כפות שמן זית
לפזר מעל מלח,פלפל ותערובת תבלינים ולהכניס לתנור למשך כ- 20 דקות
לשים לב שלא ישחימו מאוד אלא רק יתרככו מעט. לצנן


להניח את הפוקצ'ה המופשרת על תבנית מרופדת בנייר אפייה 
לשטח עם האצבעות,למרוח ב - 2 כפות שמן זית ולסדר מעל את הירקות לאפות בתנור 
שחומם מראש ל- 200 מעלות כ- 10 עד 15 דקות להזהבה של הפוקצ'ה והירקות
מומלץ לאכול שהפוקצ'ה טרייה וחמימה כי הכי טעים שזה טרי!

אם בא לכם להכין לבד בצק לפוקצ'ה ראו מתכון כאן



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...